اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی؛ بازی اسم و فامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری
سرخط خبرها

دلیل کناره‌گیری بسکتبال آویژه مادی نبوده است| مدیران آویژه از بی‌مهری‌ها دلگیرند

  • کد خبر: ۱۷۵۴۳۷
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۲
دلیل کناره‌گیری بسکتبال آویژه مادی نبوده است| مدیران آویژه از بی‌مهری‌ها دلگیرند
مدیر تیم بسکتبال آویژه صنعت پارسا گفت: دلیل مدیران آویژه برای کناره‌گیری از لیگ برتر مادی نبوده است، بلکه بی‌مهری‌هایی علیه آویژه صورت گرفته که مدیران آویژه از این بابت دلگیر بودند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

صادق جانداری در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص دیدار با مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی به دلیل کناره‌گیری تیم بسکتبال آویژه صنعت پارسا عنوان کرد: بازیکنان آویژه به دلیل آینده بسکتبال مشهد و جوانانی که امید زیادی به این تیم داشتند تا یک روزی به این جایگاه دست یابند، به دیدار مدیرکل ورزش استان رفتند تا برای بقای آویژه تلاش کرده باشند.

وی افزود: بازیکنان بزرگ‌تر و من به عنوان مربی تیم اتفاق‌القول بودیم که مدیرکل ورزش‌وجوانان استان به هیچ وجه اجازه کناره‌گیری آویژه از لیگ برتر را ندهند، چون شرایطی در مشهد وجود دارد که معلوم نیست پس از چند سال، آیا اسپانسری پیدا خواهد شد که بخواهد در لیگ برتر بسکتبال تیمداری کند یا خیر.

جانداری گفت: مدیرکل ورزش‌وجوانان نیز با مدیران آویژه دیداری داشته که گویا دلیل مدیران آویژه برای کناره‌گیری از لیگ برتر مادی نبوده است، بلکه بی‌مهری‌هایی علیه آویژه صورت گرفته که مدیران آویژه از این بابت دلگیر بودند.

مدیر تیم آویژه صنعت پارسا ادامه داد: از همین رو از علیرضا تاج‌فیروز، مدیرکل ورزش و جوانان استان تقاضا داشتیم که حتما این تیم را در لیگ برتر حفظ کنند. پس از جلسه با مدیرکل ورزش استان، با مدیران آویژه نیز جلسه‌ای برگزار کردیم که نسبت به بقای آویژه صنعت در لیگ برتر امیدوار شدیم.

جانداری خاطرنشان کرد: زمزمه‌هایی از اطراف باشگاه شنیده شده که مدیران باشگاه قصد تیم‌داری در لیگ برتر ندارند. حتی قصد داشتیم تا شورای شهر و استانداری پیش رفته و با مدیران شهری و استانی صحبت کنیم تا برای بقای آویژه در لیگ برتر پا به میدان بگدارند، چرا که همه می‌دانند ورود اسپانسر به ورزش به خصوص در مشهد و خراسان رضوی خیلی سخت اتفاق می‌افتد.

وی ادامه داد: شرایط سختی داریم و امیدواریم که آویژه در لیگ بماند و این سهمیه حفظ شود، اما هنوز معلوم نیست چه اتفاقی برای آویژه صنعت رخ دهد. در طی این سال‌هایی که در مشهد فعالیت داشتم هیچ وقت مشاهده نکردم که بازیکنان و مربیان یک باشگاه برای بقای تیم‌‎شان پا پیش گذاشته و با مدیران شهری و استانی جلسه گذاشته و مذاکره کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->